streda 26. októbra 2011

Všeobecné podmienky pôžičky


Dnes si povieme, ako je správne poskytnutá pôžička a zameriame na podmienky, ktoré sa vždy k zmluve viažu. U rôznych poskytovateľov pôžičiek sa totiž môžete stretnúť s úplne odlišným postupom. Na jednej strane stoja tí, ktorých podmienky sú veľmi neprehľadné, dodajme že i zámerne.

sobota 22. októbra 2011

Bankový úver či nebanková pôžička


Bankový úver či nebanková pôžička. Poznáme už pojem RPMN a vieme čo je to fixácia. V ďalšom kroku si povieme, či sa vydať cestou bankového úveru alebo radšej pôžička od nebankovej spoločnosti. Podľa čoho sa rozhodovať? Časť záujemcov o pôžičku má zažité, že banky sú tu stále a spolupráca s bankou je vysoko bezpečná. To je až na výnimky pravda. Banky skutočne tak často nekrachujú alebo nie sú vytunelované. Ale pozor, keď si peniaze požičiavate, tak vám predsa nemusí vadiť, keď banka skrachuje! Táto informácia je pre vás podstatná len keď banke dáte svoje vlastné peniaze, tie potrebujete mať v bezpečí.

streda 19. októbra 2011

Čo je RPMN


V dnešnej časti si povieme prvé dôležité čísla, ktoré treba sledovať pri výbere hypopôžičky alebo pôžičky. Je to RPMN alebo ročná percentuálna miera nákladov. Udáva sa v percentách a vyjadruje koľko percent preplatíte nad čiastku, ktorú ste si požičali. Prečo je potrebné RPMN poznať, ak by stačilo vedieť úrok? Je to jednoduché.

pondelok 17. októbra 2011

Pôžičky od spoločnosti Pohotovosť

 Spoločnosť Pohotovosť s.r.o. patrí medzi najrýchlejšie pôžičkové, nebankové spoločnosti na Slovenskom trhu. Poskytuje rýchle pôžičky až do výšky 3500 euro a dobou splatnosti jeden až 12 mesiacov. Pozicky sú poskytované tak fyzickým osobám, ako živnostníkom. Prvý a najhlavnejší cieľ tejto spoločnosti je rýchlo, a bez zbytočných otázok pomôcť ľuďom v aktuálnej finančnej núdzi. Pohotovosť ponúka aj pôžičky bez dokladovania príjmov.

nedeľa 16. októbra 2011

Internetové pôžičky

 V dnešnej dobe sa vďaka možnostiam internetu stali internetové pôžičky najlepším a najobľúbenejším finančným produktom. Internet sa stále zlepšuje a práve to nám ponúka pomerne jednoduché zrovnávanie rôznych ponúk pôžičiek na finančnom trhu. Rýchle online pôžičky poskytujú najčastejšie nebankové spoločnosti. Takýto fenomén v ponúkaní úverov si spoločnosti obľúbili najmä z toho dôvodu, že im počítačový svet poskytuje lepšie možnosti na dotiahnutie mladých klientov.